Sådan indsender du en artikel til Bree.dk

Indsendelse af artikler til Bree.dk

  1. Det første du skal gøre for at få udgivet din artikel, er at oprette en profil på vores side. I denne forbindelse vil vi bede dig om din e-mail. Du skal også finde på et sjovt brugernavn, som du skal bruge til at logge ind på siden med. Det behøver ikke nødvendigvis at være dit brugernavn der står ved dine artikler.

Når du har udfyldt de indledende oplysninger, sender vi dig en mail med dit nye password. Du kan senere selv vælge et nyt hvis du har lyst.

  1. Nu skal du så til at skrive en artikel. Det er ganske enkelt: Start med at få en god idé, skriv den ned, få en ven til at kigge lidt på det, brug en retstavningsordbog, og læg den i skuffen i et par uger. Tag den op igen, kig på det med friske øjne, og sørg for at den lever op til retningslinjerne for brug af vores site. Nu har du en færdig artikel og er klar til at sende ind til Bree.dk

Det skal understreges at din artikel skal lave op til alle vilkår og betingelser for vores side. Ellers får den slet ikke lov til at blive publiceret!

  1. Klik på indlæg i menuen. Tilføj titel, indhold, og find relevante kategorier for dit indlæg i menuen til højre. Det anbefales ikke at indsende uklassificerede artikler.
  2. Vælg et billede til din thumbnail og et billede til artiklen. Du kan vælge billeder inde fra vores kartotek, man kan desværre ikke selv uploade billeder.
  3. Når du synes at din artikel ser færdig ud, klikker du på knappen send. Så snart det er gjort, kan du gå ud fra, at artiklen er os i hænde, og at vi hurtigst muligt vil gå den igennem. Dette kan dog tage alt mellem et par dage og måneder afhængigt af hvor travlt vi har.

Hvis din artikel lever op til vores betingelser, vil den blive publiceret så snart vi har gennemgået den. Du vil modtage besked herom via mail.

Hvis vi ikke synes, at din artikel lever op til vores standarder, vil vi afvise den, og dette vil blive skrevet i titlen, eventuelt sammen med et par få bevingede ord om hvorfor vi ikke har godtaget den.

Hvis du har spørgsmål til din artikel og vores vurdering af den, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Hvis din artikel ikke godkendes, er du selvfølgelig velkommen til at slette den og forsøge at uploade den et andet sted.

Hvis din artikel bliver udgivet, kan den ikke slettes, og indholdet skal herefter regnes som tilhørendende Bree.dk.

God fornøjelse med skrivningen!